Om Modena

Modena Design AB (tidigare Modena Studio) drivs av Gabriel Westington. Jag är en frilans webbutvecklare som tycker om att hjälpa företag att växa. Modena Design AB är ett enmansföretag med ett nätverk av kreatörer.

Bakgrund

Modena Studio startades 2011 och 10 år senare bytte jag till aktiebolag. Idag heter det Modena Design AB där jag erbjuder mina konsulttjänster inom WordPress. Tidigare har jag arbetat i konsultbolagen HiQ och LBi (Digitas) i över 4 år. Jag har stor erfarenhet av att skapa webbplatser självständigt och i team.

Kunskap

Med över 15 års erfarenhet har jag erhållit goda kunskaper i utveckling av webbplatser i Wordpress och Woocommerce. Min specialitet är skräddarsydda teman och mallar i Wordpress som anpassas efter kundens önskemål.

Intressen

Har ett stort intresse och nyfikenhet för webben, programmering och design. Gillar även att fotografera dans i konstnärlig stil. Jag fascineras av fåglarnas liv och roar mig genom att fotografera fåglar

Utbildning

Högskoleingenjör i Datateknik, Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning på datakommunikation (2007).

Mål

Mitt mål är att hjälpa företag att utveckla webbplatser som ger ett vinnande resultat. Att få mina kunder att lyckas på webben är för mig något som jag kan stolt bära med mig. Min prioritet är givande och långa kundrelationer.

Gabriel Westington Frilans Webbutvecklare

Intresserad av en modern hemsida?

Kontakta mig för att diskutera ditt webbprojekt och få en offert.

Skicka ett meddelande
Modena Design AB
070-78 10 225