Frilansande webbutvecklare

Anlita en frilans webbutvecklare i Göteborg

Letar du efter en frilansare som kan bygga en modern hemsida? Jag är en erfaren webbutvecklare med 15+ års erfarenhet av webbutveckling.

Fördelar med mig som frilansare

  • Skräddarsydd WordPress hemsida anpassat efter dina önskemål. Enkelt att uppdatera med texter och bilder.
  • Hemsida som anpassar sig efter dator, surfplatta och mobil.
  • Sökoptimerad (SEO) webbplats och snabba sidladdningar.
  • Kan bokas för möten. Arbetar på distans från mitt kontor i Göteborg.
Modena Design AB (Godkänd för F-skatt)
070-78 10 225
Gabriel Westington foto

Frågor och svar

Vad heter ditt företag?

Modena Design AB (tidigare Modena Studio).

Kan du berätta lite om dig?

Mitt namn är Gabriel Westington och jag är en frilansande webbutvecklare med 15+ år erfarenhet av WordPress. Sedan 2011 driver jag företag inom webbutveckling i Göteborg. Jag har också varit i några år anställd som webbutvecklare i olika konsultbolag i Göteborg t.ex. HiQ.

Vad kostar en hemsida?

Skicka gärna information om vad ni behöver på hemsidan. För att beräkna kostnaden gör jag en tidsuppskattning. I den kostnadsfria offerten kommer det stå ett fast pris och vad som ingår i arbetstiden.

Vad har du tidigare gjort?

Jag har byggt hemsidor åt kunder i flera olika branscher som t.ex. WirelessCar, Lily & Rose, I-tech, Selektope och R.O.M.

Ett av mina senaste uppdrag var att bygga en webbplats som ställde höga krav på tillgänglighet (accessibility). Målgruppen var personer med funktionsvariationer och webbplatsen heter Alla kan Yoga. Se fler av mina tidigare uppdrag

Kan vi boka in ett möte?

Boka gärna in ett möte med mig utan att förbinda er till något. Vi kan ha mötet på distans via Teams, Google Meet, Zoom eller annan kommunkationsverktyg. Om du hellre vill träffas i Göteborg, så går det också bra.

Skicka gärna ett meddelande till gabriel@modena.se eller använd kontaktformuläret. Jag arbetar med företag från hela Sverige.