Frilansande webbutvecklare

Anlita en frilans webbutvecklare i Göteborg

Letar du efter en frilansare som kan bygga en modern hemsida? Jag är en erfaren webbutvecklare med 14+ års erfarenhet av webbutveckling.

Fördelar med mig som frilansare

  • Skräddarsydd WordPress hemsida anpassat efter dina önskemål. Enkelt att uppdatera med texter och bilder.
  • Hemsida som anpassar sig efter dator, surfplatta och mobil.
  • Sökoptimerad (SEO) webbplats och snabba sidladdningar.
  • Arbetar på distans från mitt kontor i Göteborg. Kan bokas för möten.
Modena Design AB (Godkänd för F-skatt)
070-78 10 225
Gabriel Westington foto

Frågor och svar

Vad kostar en hemsida?

Skicka gärna information om vad ni behöver på hemsidan. För att beräkna kostnaden gör jag en tidsuppskattning. I den kostnadsfria offerten kommer det stå ett fast pris och vad som ingår i arbetstiden.

Hur länge har du frilansat?

Jag har frilansat som webbutvecklare på heltid i över 8 år. Innan det arbetade jag som anställd webbutvecklare i olika konsultbolag i Göteborg t.ex. HiQ.

Kan jag/vi träffa dig?

Jag bokar gärna in möten i Göteborg, skicka gärna ett meddelande till gabriel@modena.se eller använd kontaktformuläret. Jag arbetar med företag från hela Sverige.

Berätta lite om dig

Mitt namn är Gabriel Westington och jag är en frilansande webbutvecklare med 10+ år erfarenhet av WordPress. Sedan 2011 driver jag företag i Göteborg och arbetar med kunder från hela landet.

Idag heter företaget Modena Design AB (tidigare Modena Studio). Jag har byggt hemsidor åt kunder som t.ex. WirelessCar, Lily & Rose och Act by Heart. Se fler av mina tidigare uppdrag