Polygiene AB

Webbplats Polygiene

Polygiene AB är ett företag som riktar sig till tillverkare av kläder och deras kunder. De arbetar med lösningar för ökad fräschör på textilier. Fördelarna med detta är flera. Aktiva personer kan känna sig fräscha längre. Produkterna håller längre då de inte behöver tvättas lika ofta.  Textilier som är svåra att rengöra, t.ex. i hjälmar, håller längre.

Modena Design AB fick uppdraget att ta fram nya webbplatsen för Polygiene i WordPress. Polygiene hade köpt ett tema som hade administrerats ett tag innan projektet startades. För att kunna möta kundens önskemål av funktionalitet och design behövde temat modifieras stort.

Hemsidan skapades i samarbete med Mikael Engblom som är grafisk designer. Modena Design AB utvecklade hemsidan efter Mikaels skisser. Eftersom Polygiene är ett internationellt företag var målet att bygga en webbplats med flerspråksstöd för att kunna nå besökare från utvalda regioner i världen. I uppdraget ingick webbutveckling i HTML, CSS, PHP och JavaScript. Hemsidan gjordes responsiv för anpassning av sidorna till mobil, surfplattor och dator.

Till Polygiene